Bootcamps – udendørs træning for alle

Bootcamps er for dig, der gerne vil ud af fitnesscenteret og opleve din træning i andre omgivelser. Udendørs træning er super sjovt, har en fantastisk dynamik og skaber gode resultater og skønne bekendtskaber. Og så får du masser af frisk luft.

På mine bootcamps vil du opleve et fokus på jer som gruppe og på dig som individ – og der er plads til alle og noget for enhver smag! Kombinationen af kettlebells, TRX, bands og kropsvægtstræning og meget mere varierer fra gang til gang. Udendørs bootcamp træning giver dig rig mulighed for at afprøve forskellige træningsformer som HIIT, EMOM og AMRAP.

HOS COACH MØLVAD FÅR DU SOM MEDLEM FRI ADGANG TIL ALLE VORE TRÆNINGER BÅDE I HVERDAGE OG WEEKENDER! 

Der er plads til 20 deltagere på hver bootcamp og alle træningerne varer en lille time.

 

Her finder du mine bootcamps i Århus og omegn

 

Bootcamps kører med løbende opstart og er abonnementsbaserede.

Skal du træne med fra i morgen?

Book en gratis prøvetræning

Fordele ved bootcamp

Holdånden er en fantastisk motivator

Plads til alle vha. skalerede træningspas

Sjovt

Effektivt

Du vil blive udfordret på flere planer

Du kommer uden for i den dejlige natur.

Bootcamps

Jeg kan hjælpe dig med

Genoptræning

Vægttab

Opstramning

Komme i bedre form

Muskelvækst og udvidet styrke

Sportsspecifik træning.

Kvinde træner med elastik på en af Coach Mølvads Bootcamps

Jeg har de sidste 2 år trænet sammen med Lars, det har både været Bootcamp og personlig træning. Lars er utrolig dygtig og med fokus på dig som udøver, kan aflæse hvor man er på dagen om man har gode eller dårlige dage. Han formår at få alle til at føle sig tilpas og at få os til at give den en ekstra skalle, samt er der aldrig en træning der er ens. Lars er god til at lige presse os til at prøve grænser af og dem har fået flyttet rigtig mange af på de 2 år.

Vi træner to gange om ugen med Bootcamp. Jeg glæder mig altid til at komme afsted og kommer hjem med en masse energi og et smil på læben. Jeg er nu i en alder af 50 år i den bedste form i mit live og oplever lige nu rigtig mange øvelser som har været et problem da vi startede, men som nu er en fornøjelse at udføre.

Vi har det mega sjovt, kan grine, pjatte men samtidig give den gas.

Birthe Lahn / 54 år
Nærbillede af kvinde, der har deltaget i Coach Mølvads Bootcamps

Jeg har gennem de sidste to år haft fornøjelsen af at træne med Lars to gange om ugen i “small group træning”, sammen med tre faste træningsmakkere.

Et par nøgleord om hans træning: hård, fokuseret og sjov. Der er aldrig to træninger der er ens, vi overraskes hele tiden med nye øvelser. Gang på gang oplever jeg at jeg får flyttet mine grænser for hvad jeg kan, samtidig med at han evner at sikre en differentieret træning til os alle på “handicapholdet”. Der er altid fokus på at tage hensyn til vores problemområder så vi ikke får overbelastet det, uanset om det er en skulder, et knæ eller en dårlig ryg.

Der er ingen tvivl om at Lars er “min” træner – nu og lang tid fremover.

Gitte Ottosen / 52 år