NÅ DINE MÅL HURTIGT OG EFFEKTIVT

Efter en konsultation og en grundig screening får du en skræddersyet plan, og jeg vil sørge for at holde dig til ilden og sparre med dig, så vi sammen arbejder for, at du når dine mål på den mest optimale måde. Som din personlige træner er DU mit fokus.

 

Fordele ved en personlig træner

Personligt! Det er kun dig og mig

Skræddersyet plan og program ud fra dine behov

Nå dine mål på ¼ af tiden vs. at træne selv

Træn når det passer dig!

Bedre velvære hurtigt.

Jeg kan hjælpe dig med

Genoptræning

Vægttab og opstramning

Komme i bedre form

Muskelvækst og udvidet styrke

Sportsspecifik træning.

Book din personlige træner


  Vælg den træningsform, du vil tilmelde dig:

  Kvinde, der har gået til personlig træning hos Coach Mølvad

  FRA 96 KG TIL 81 KG

  Jeg har haft en stabil vægt på 81 kg igennem de sidste fire år! Jeg oplevede større selvværd og en tro på min egen person. Med din hjælp lærte jeg om almindelig god, sund mad. Jeg fik tips og tricks til at få det til at fungere i en travl hverdag, hvor jeg normalt altid tog de nemme og dårlige løsninger. Jeg havde travlt med at gå i byen og finde vej igennem mine forældres skilsmisse, da jeg opsøgte dig. Fuldtidsarbejdet i en grill gjorde, at det var nemt at tage noget at spise dér i stedet for at forberede god mad hjemmefra. Dog blev det til en leg og en hobby at lave mad og eksperimentere i køkkenet. Ikke altid med lige stort held, men man skal jo kravle, før man kan gå. Det samme var gældende, da det kom til træningen.

  Jeg har haft det sjovt og haft kæmpe succeser, men jeg har også kastet op og besvimet (ofte pga. for dårlig mad op til træningen). Du presser dine “ofre” – men på en god måde, fordi du interesserer dig for det menneske, du står med. Den succes, jeg husker bedst, var min første dag med dødløft: 100 kg første dag! WTF!!! Jeg begyndte at arbejde frivilligt i fitnesscenteret to til fire gange om ugen. Med dig på sidenlinjen fandt jeg ud af at prioritere motion og kost. Jeg var aldrig på kur, jeg var igang med en livstilændring, der vitterligt ændrede mit liv, mit syn på mig selv og de folk omkring mig. Jeg nyder mig selv og mit udseende!

  Line Daugbjerg Simonsen / 26 år