Fordele ved træning
for jeres ansatte

God teambuilding

Mindre sygefravær
(undersøgelser viser op til 49%)

Et mere effektivt personale
(undersøgelser viser omkring 10-13%)

Et mere motiveret personale

Mere glæde.

Træning med Lars garanterer sved på på panden, lækre high fives, grin og ikke mindst resultater.

Efter min anden graviditet havde jeg brug for et seriøst los i røve for at komme igang med træning igen og få styr på min krop samt slippe for daglige rygsmerter.

Vi er igang, målet flytter sig hele tiden og en ting er sikkert hvis ikke det var for Lars ville jeg ikke være hvor jeg er idag. For sparket igang, det er jeg.

Jannie Jensby Pedersen
Logo Jyske Bank

Efter talrige år med stillesiddende arbejde og uden faste træningsrutiner med e konsekvenser det har for vægt, kondition og kræfter, har jeg på 8-9 måneder med bootcamptræning genfundet den store glæde det er at bevæge sig, at bruge kroppen, og presse mig selv til kanten og indimellem flytte den også.

Din træning er megahård for mig, men der er altid en rigtig god stemning, og jeg mærker tydeligt, at jeg bliver stærkere, gladere og sundere for hver måned der går. Derfor prioriterer jeg virkelig hårdt at få plads til de to ugentlige træninger. Jeg kunne måske godt undvære det – men jeg vil helst ikke. Heller ikke selvom jeg nu også får trænet, svømmet, cyklet eller løbet de fleste andre dage i ugen.

Tak for inspiration – det gør en kæmpe forskel for mig.

Lotte Manicus
Logo Jyske Bank

Lars Mølvad er en super god coach. Jeg har været på et forløb i firmaregi, og det kan bestemt anbefales.

Alle kan være med, Lars er obs på den individuelle – også hvis der er skader/skavanker, så øvelser kan tilpasses den enkelte. Det betyder også, at der er øje for, at man ikke laver øvelserne forkert. Der er løbende feedback, og Lars er godt til at motivere.

Det, der er specielt godt er, at programmet varierer fra gang til gang. Nogle øvelser går igen, men det er ikke forudsigeligt. Nogle gange træner vi med rekvisitter fx elastikker og kettlebells, andre gange blot ved brug af kroppens egne funktioner. Det er dejligt enkelt, også da forløbet har forgået i naturen, hvilket er en perfekt måde at forene træning med det at være ude og træne sammen i en gruppe. Det er hårdt, men mega godt.

Mette Rask-Pedersen
Logo Jyske Bank